НОВИНИ

Рок музикантът Алис Купър се впуска в президентската надпревара

Ексцентричният американски рок музикант Алис Купър официално обяви, че се впуска в президентската надпревара на САЩ за изборите на 8 ноември, предаде Франс прес.

bnt avatar logo
от Източник: БТА
11:48, 23.08.2016
Чете се за: 00:33 мин.
По света
рок музикантът алис купър впуска президентската надпревара

Лозунгът на 68-годишния рокаджия е "Един смутен човек за една смутна епоха". Но в предизборния сайт на Алис Купър добре си дават сметка, че неговите шансове да стане новия стопанин на Белия дом са нищожни.

Идеите за промяна на Купър включват поставянето на Маунт Ръшмор, където са изваяни главите на четирима американски президенти, и лика на Леми Килмистър, починалия наскоро фронтмен на "Моторхед".

Ако стане президент, Алис ще настоява купюрата от 50 долара да носи лика на комика Граучо Маркс и да замени този на президента Юлисис Грант.

Засега кампанията на музиканта, който обича да поставя тежък грим около сините си очи, се състои в продажбата на продукти и в преиздаването на неговия хит от 1972 година "Elected". В един от куплетите на песента Купър уверява :"Всеки си има проблеми, но на мен лично не ми пука от нищо!"

И друг музикант разкри наскоро президентските си амбиции. Става дума за рапъра Кание Уест, но той се прицелва в изборите, които ще се проведат през 2020 година.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Подновиха ремонта на пътя за Рилския манастир
Подновиха ремонта на пътя за Рилския манастир
Нигерийската армия обяви, че е ранила смъртоносно лидера на Боко Харам
Нигерийската армия обяви, че е ранила смъртоносно лидера на Боко Харам