НОВИНИ

Румяна Бъчварова: Продължава издирването на убиеца от кв. "Надежда"

Издирването на извършител на убийството в столичния квартал "Надежда" продължава, съобщи пред журналисти министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова след заседанието на Министерския съвет.

bnt avatar logo
от БТА
13:47, 06.04.2016
Чете се за: 00:27 мин.
У нас
румяна бъчварова продължава издирването убиеца надежда

Тя отказа да даде повече информация, посочвайки, че службите и прокуратурата трябва да си свършат работата.
Запитана за увеличаващата се битова престъпност, Румяна Бъчварова посочи, че тя е резултат от поредица от социални и икономически фактори, както от криминогенната обстановка в страната. Много тревожен е фактът, че извършителите на тези престъпления в голямата си част са излежали присъди и са пуснати, присъдите им още не са влезли в сила или са в съдебен процес, посочи Бъчварова. Тя заяви, че ще се опита да се намали промеждутъкът между престъплението и присъдата за него.
Запитана каква е била причината за днешната визита на главния прокурор Сотир Цацаров в Министерски съвет, Бъчварова обясни, че са били обсъдени ситуацията с контрабандата и мерките за нейното ограничение.
Към 11.00 часа тази сутрин Сотир Цацаров изпи чаша кафе в кафенето в пресцентъра на МС, без да коментира причината за посещението си в сградата на правителството.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мики и Мини Маус забавляват пловдивчани по улиците (ГАЛЕРИЯ)
Мики и Мини Маус забавляват пловдивчани по улиците (ГАЛЕРИЯ)
Напрежение и хаос сред бежанците на пристанището в Пирея
Напрежение и хаос сред бежанците на пристанището в Пирея