Русе изпрати убитата телевизионна водеща Виктория Маринова в последния й път. Хиляди граждани се събраха в храма "Света Троица", за да си вземат последно сбогом с Виктория. Освен близки, приятели и нейни колеги на, да я изпратят в последния й път дойдоха онкоболни жени и майки на деца с увреждания, към които бяха насочени нейните социални каузи.

Русе

Траурната церемония преминава под засилени мерки за сигурност заради възникналото напрежение снощи в ромските махали на града. Освен близки, приятели и колеги на Виктория, да я изпратят в последния ѝ път дойдоха онкоболни жени и майки на деца с увреждания, към които бяха насочени нейните социални каузи.

Стойка Панагонова, Сдружение "Смело сърце": Дошли сме днес да отдадем нашата последна почит и последно сбогом към Виктория Маринова - Вики, която беше наш покровител, която идваше тук на палатката почти всеки ден.
Росен Даскалов: Вики обичаше да прави добри неща и, както каза Свилен, ние ще продължим да правим това вместо нея. В памет на Вики искам да призова всички да мислят на първо място не за себе си, а за нацията като цяло и за нашите деца, какво ще оставим след нас.