НОВИНИ

Русенска невроложка стана хит с певческите си умения

Русенска невроложка записа кавър на един от най-популярните рок хитове и се превърна в интернет сензация. Това е песента „Close my eyes forever", изпълнена от Лита Форд и Ози Озбърн. Заснетият преди малко повече от месец дуетен клип вече има хиляди гледания в една от най-популярните платформи за видеосподеляне.

bnt avatar logo
от БНТ
19:28, 07.02.2017
Чете се за: 00:30 мин.
Още

Видеото с изпълнението на д-р Кръстева набира все повече почитатели. Музиката е част от живота ѝ още от детството ѝ. Пеела е в хора на училището в родния си град Павликени. Открива рока в тинейджърските си години, когато учи в Русенската английска гимназия.

д-р Росица Кръстева - невролог: „Тогава слушахме много „Бийтълс"," Деф Лепърд", метал съставите. Рок музиката е музиката на свободолюбивите хора, тя е на практика музиката на бунтарите."

Идеята за кавъра е на колегата ѝ д-р Павлов, а двигател на проекта е композиторът Добрин Добрев. С Ивелин, с когото изпълняват заедно песента, се запознават в звукозаписното студио. И вече обмислят нов проект.

д-р Росица Кръстева - невролог: „Смятаме да запишем още неща, но може би вече ще бъде авторска музика".

Д-р Кръстева признава, че не мечтае за голямата сцена, но очаква с нетърпение следващия студиен запис. И вярва, че това ще е нейния малък принос към голямото завръщане на младите хора към рок музиката.

;
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Теодор Ушев участва в годишния обяд преди връчването на Оскарите (СНИМКИ)
Теодор Ушев участва в годишния обяд преди връчването на Оскарите (СНИМКИ)
Единна система за туризма е сред приоритетите за 2017 г.
Единна система за туризма е сред приоритетите за 2017 г.