НОВИНИ

С двама бити и две пияни девойки започна Св.Валентин в Пиринско

И двата инцидента са станали в дискотеки в Благоевград и Петрич.

bnt avatar logo
от Източник: БГНЕС
08:55, 14.02.2016
Чете се за: 00:51 мин.
У нас
С двама бити и две пияни девойки започна Св.Валентин в Пиринско

Дългоочакваният двоен празник на светиите - нашият Трифон Зарезан и задокеанският Валентин започна „обнадеждаващо” в Пиринско - с две мъртвопияни влюбени жени и двама бити младежи, единият от които и ограбен.

29-годишен мъж от село край Кочериново е бит и ограбен късно снощи в заведение в благоевградския квартал „Струмско”. Инцидентът станал късно снощи в бар „Керемидката”. 29-годишният имал неблагоразумието хем да каже, че и да покаже, че има голямо количество пари. Не им се радвал дълго. Когато излязъл навън да пуши, набързо бил „ступан” от двама, които след като му взели навитите на руло банкноти, му хвърлили в краката чантичката. На един трафопост в квартала има надпис: „Струмско започва там, където свършва законът”. Явно младежът от община Кочериново не го е чел. С комоцио е приет в МБАЛ-Благоевград, отказал да постъпи в болница, твърди, че грабежът е на стойност 4 000 лева. Заради което не е успял да си плати и сметката в „Керемидката”, която била 70-ина лева. Полицаите от Второ РУП работят по случая.

Град Петрич не остана по-назад от областния град. След сбиване пред дискотека има един пострадал, насочен към болницата. Две девойки прекалиха с пиенето на „любовно вино” в благоевградска дискотека. Толкова се увлекли по него, че буквално им „излязло през носа”. Обилно оповръщали както линейката, така и района на Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград. След като са им направени промивки и вливания, са се посъвзели и готови, макар и с тежък винен махмурлук, за настъпилия вече двоен празник.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Цвета Караянчева: Ако е необходимо, армията ще отиде на границата
​Цвета Караянчева: Ако е необходимо, армията ще отиде на границата
Възможна ли е среща на дядо Николай с папата?
Възможна ли е среща на дядо Николай с папата?