НОВИНИ

С идването на Тръмп в Белия дом се очаква кардинална промяна на менюто

Неизбежни промени ще настъпят в Белия дом, когато в него през месец януари се нанесе семейството на милиардера Доналд Тръмп, като се очаква и кардинална промяна в менюто, пише в. "Таймс", цитиран от ТАСС.

bnt avatar logo
от БТА
15:55, 10.11.2016
Чете се за: 00:33 мин.
Още
идването тръмп белия дом очаква кардинална промяна менюто

Сред кулинарните пристрастия на предприемача са печените пилета, бургерите и пържените картофки. Известните навремето в Америка стекове "Trump steaks" прекратиха съществуването си през 2014 година. Поради тази причина месните продукти за официалните вечери ще бъдат доставяни от избраната от президента компания, която не е свързана с неговата империя. При все това опитният бизнесмен по всичко изглежда няма да пропусне възможността да подпише договор за доставка на вино за избата на Белия дом от неговите лозя в щата Вирджиния.

"Една от първите жертви на гастрономическите предпочитания на Тръмп може да се окаже зеленчуковата и овощна градина на Мишел Обама, разположена върху южната морава на Белия дом.", вещае изданието. Вестникът припомня , че лехите бяха оформени през 2009 година и те се вписаха в кампанията на първата дама на САЩ за здравословното хранене на подрастващите. "Таймс" не изключва новият стопанин на резиденцията, който е страстен почитател на голфа, да няма нужда от пресни плодове и зеленчуци и да предпочете да я използва за любимата си игра.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Защо гласувам против
Защо гласувам против
Николай Ненчев: ​Военната авиация ще разполага с 10 двигателя за МиГ-29
Николай Ненчев: ​Военната авиация ще разполага с 10 двигателя за МиГ-29