НОВИНИ

С концерт на Хилда Казасян Биг бендът на БНР открива сезона

Биг бендът на Българското национално радио открива тази вечер сезона си с концерт на Хилда Казасян. Антони Дончев и музикантите от бенда ще партнират на певицата, която е избрала да изпълни свои любими парчета. Голяма част от аранжиментите и авторските песни са на барабаниста Христо Йоцов. Р

Миглена Стойчева
от Миглена Стойчева
21:11, 04.10.2017
Чете се за: 00:45 мин.
Още

Щастлива - така се чувства Хилда Казасян, винаги когато пее с Биг бенда на Българското национално радио. Не само защото над 30 години негов диригент е баща ѝ Вили Казасян. А и защото обича великолепните музиканти, ръководени днес от пианиста Антони Дончев. Програмата, която са избрали да изпълнят заедно носи чувството за уют и обещанието за любов. А кадифения глас на Хилда Казасян някак нежно успява да докосне душата и да я разтопи.Рецептата й за това тихо промъкване право в сърцето на публиката е проста

Хилда Казасян - певица: За мен най-важното е на нас, които сме на сцената това, което свирим и пеем да ни носи истинско удоволствие, защото това удоволствие се пренася върху публиката. И съм забелязала, че когато на нас ни е хубаво това, което се свири на сцената, тогава и публиката се заразява от това, че на нас ни е хубаво.

Хилда Казасян знае, че е кадемлийка по рождение. И се надява, че решението бенда да открие сезона си точно с нейн концерт ще му донесе късмет. Ще поднесе на публиката си и един сюрприз.

Хилда Казасян - певица: Специалната ми изненада за този концерт е Васил Петров. Един човек, с който аз се чувствам фантастично на сцената.

Само след два месеца Хилда Казасян ще върне жеста на любимия си колега. Приела е да бъде негов специален гост на 4 декември в концерта му "Франк Синатра Вегас" в зала 1 на НДК.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Представиха в доклад визията за развитието на София като зелен град
Представиха в доклад визията за развитието на София като зелен град
Скулптурата на Коперник във Варна отново е обект на вандализъм
Скулптурата на Коперник във Варна отново е обект на вандализъм