НОВИНИ

С минута мълчание депутатите почетоха паметта на Стоянка Мутафова

Депутатите почетоха с минута мълчание паметта на Стоянка Мутафова.

Надежда Василева
от Надежда Василева
12:10, 06.12.2019
Чете се за: 00:33 мин.
У нас

"Напусна ни голямата българска актриса Стоянка Мутафова", съобщи по време на пленарното заседание председателят на парламента Цвета Караянчева. "Ще я запомним с нейното завладяващо и очарователно присъствие, с нейното обаяние, неповторим и уникален талант и артистичност. Многобройните превъплъщения на Стоянка Мутафова я превърнаха в икона на българската сцена и любима актриса на поколения българи. Поклон пред паметта ѝ!", допълни председателят на парламента.

Вежди Рашидов: Обедня въздухът, обедня пространството. Всички знаете коя е Стоянка Мутафова. Едва ли аз трябва да казвам. Жалко, че си отива. Пак казвам, ще бъда щастлив, ако младите хора наистина поемат в сърцата си това нещо, което ще даде път и на тях в бъдеще, и носят в сърцата си тези големи имена - тогава ще имаме нация. Светла ѝ памет!
Нона Йотова: Това, с което ще я запомня, е действително един огромен талант и много голям интелект също. Да не говорим за чувството ѝ за хумор. Това всички го знаят. Тя имаше и много хубаво отношение към по-младите.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Парламентът възложи на МС да предложи план за развитието на медийната среда
Парламентът възложи на МС да предложи план за развитието на медийната среда
Колеги на Стоянка Мутафова със спомен за нея
Колеги на Стоянка Мутафова със спомен за нея