21-годишната танцьорка Габриела Медарова, която е обвинена, че е счупила носа на непознато за нея момиче в нощен клуб, беше задържана под стража в съдебната зала. Пловдивският окръжен съд отмени като незаконосъобразна мярката "подписка", наложена на обвиняемата от първата инстанция. Срещу Медарова се води и друго наказателно производство - затова, че блъсна 10 автомобила след употреба на алкохол и наркотици.

Пловдив

Делото днес бе образувано по протест на окръжната прокуратура, която оспори решението на Районния съд и поиска най-тежката мярка „задържане под стража". Според прокурора Габриела Медарова демонстрира грубо незачитане на закона и когато е на свобода, извършва нови престъпления. Защитата на Медарова настоя, че тя е нанесла удара неволно заради прилошаване от медикаментите, които приема.

Орлин Търновалийски, адвокат: Диагнозата не е съвсем уточнена, тревожна депресия и медикаментозно е лечението. - Което изключва алкохол? - Категорично, поне това е съветът на лекаря.
Освободиха срещу подписка танцьорката от Пловдив

Освободиха срещу подписка танцьорката от Пловдив

Пловдивският районен съд наложи мярка за неотклонение "подписка" на танцьорката Габриела Медарова. През април тя блъсна, пияна и дрогирана, 10 коли в...

Тричленен състав на окръжния съд обаче прие, че има опасност при по-лека мярка Медарова да извърши друго престъпление. Има доказателства, според които тя е заплашвала свидетелка пред полицейски служители. Родителите на Габриела не повярваха на това.

- Това е несериозно, което се случва, унищожаваме едно момиче, което наистина е добро. И което се нуждае от лечение.

В началото на месеца Медарова бе освободена под парична гаранция от 5 000 лева заради блъснатите от нея 10 автомобила.

Отново задържаха танцьорката от Пловдив, блъснала 10 коли в пияно състояние

Отново задържаха танцьорката от Пловдив, блъснала 10 коли в пияно състояние

Полицията задържа за 24 часа ареста танцьорката Габриела Медарова, която ударила друго момиче в пловдивски нощен клуб в ранните часове на 11 май. Днес...