За общодържавно издирване е обявен 56-годишният Росен Желев Ангелов, обявиха от Столичната полиция. Той се издирва във връзка с тежкото престъпление в Нови Искър. Органите на реда апелират хората, които имат информация за местонахождението на издирвания, да подадат сигнали на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР при гарантирана анонимност.

Има вероятност той да е въоръжен и опасен, предупреждават от СДВР.

© СДВР

На 2 януари в дома на семейството в Нови Искър бяха открити телата на петима души - Неделчо Юнаков, на неговия син Георги (20 г.), на дъщерята на Кети Кюхова (жена на Неделчо Юнаков от втори брак) - Нанси (16 г.), на приятеля на момичето (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.). Всичките те са били застреляни с множество изстрели в къщата им, открито е и кучето им – също застреляно.

Росен Ангелов наскоро се е завърнал от чужбина, като за него се знае, че е добър планинар, предаде БГНЕС. Днес в гората над Нови Искър бе проведено претърсване с металотърсачи, като в акцията се включиха екипи на специализираните полицейски части, хеликоптер и тежки машини, предадоха на място репортерите на „По света и у нас“.

Убийство по ревност е една от версиите за шесторното убийство в Нови Искър

Убийство по ревност е една от версиите за шесторното убийство в Нови Искър

Специализирана полицейска акция в Луково след жестокото убийство в Нови Искър. Униформените са по следите на извършителя на шесторното убийство, като...