НОВИНИ

Седем екипа пожарникари гасят голям пожар край Петрич

Седем екипа огнеборци от Благоевград, Петрич и Сандански гасят голям пожар в цех край автомагистрала "Струма" в района на село Марикостиново. В 17.35 часа е получен сигнал за голям пожар в производствено хале, собственост на гръцки бизнесмен, с обща площ 4 декара. В него се произвеждат алуминиева дограма и картонени кутии. 35 огнеборци гасят пожара, който вече е локаризиран. Гори основно помещението, в което се произвеждат картонените кутии. На място има и екип който прави замерване на въздуха.

bnt avatar logo
от Източник: БГНЕС
22:42, 26.04.2017
Чете се за: 00:26 мин.
У нас
седем екипа пожарникари гасят голям пожар петрич

"В 17.35 часа е получен сигнал за голям пожар в производствено хале, собственост на гръцки бизнесмен, с обща площ 4 декара. В него се произвеждат алуминиева дограма и картонени кутии. 35 огнеборци гасят пожара, който вече е локаризиран. Гори основно помещението, в което се произвеждат картонените кутии. На място има и екип който прави замерване на въздуха.Засега няма засечени опасни за хората вещества", каза комисар Георги Пармаков, директор на Областното управление на пожарната в Благоевград.

"До момента няма пострадали, но на място има линейка за пожарникарите, които влизат в огромното хале с противогази. Един от тях бе леко обгазен и се наложи да бъде обдишан с кислород. Огромен задушлив облак дим се носи във въздуха в посока Сандански. "Засега огънят е локализиран", заяви комисар Пармаков.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Иванка Тръмп взе участие в женски форум в Берлин
Иванка Тръмп взе участие в женски форум в Берлин
Протест в защита на парка Бедечка в Стара Загора
Протест в защита на парка "Бедечка" в Стара Загора