7-годишно дете беше убито в сливенското село Сотиря. Момичето е било намерено в безпомощно състояние под един от мостовете в селото с множество травми. Заподозрян за убийството е 21-годишният Мартин Стоянов, който се издирва.

Сотиря, Сливен

Заподозреният за убийството на малкото момиченце все още се издирва. Силите са съсредоточени във вилната зона. Следови кучета и много хора от различни служби се включват в издирването на 21-годишния младеж, който е заподозрян за убийството.

Ивайло Иванов, главен секретар на МВР: Вчера около 14 часа е получен сигнал на 112 за малко момиченце, което е в безпомощно състояние. На място веднага са насочени полицейски екипи, екип на спешна помощ. Открито е 7-годишно момиченце с множество травми и наранявания, което въпреки усилията на лекарите по-късно е починало, за съжаление. Към момента лицето не е задържано. Мобилизирали сме достатъчно полицейски ресурс, има включени служители на Гранична полиция, на жандармерията. Използваме помощта и на Планинската контролно-спасителна служба и на Държавно горско стопанство.
Продължава издирването на заподозрения за убийството на дете в Сотиря

Продължава издирването на заподозрения за убийството на дете в Сотиря

Вчера следобед под един от мостовете в селото е намерено в безпомощно състояние 7 годишно момиченце. То е било пребито и изнасилено. Веднага е откаран...

Жестоко убийство на дете в село Сотиря

Жестоко убийство на дете в село Сотиря

Сега към една разтърсваща криминална новина. Трагичен инцидент в сливенското село Сотиря. Вчера следобед под един от мостовете в селото е намерено в б...