Седма поредна книга с въпроси и отговори от състезанието "Минута е много". Неин автор е създателката на предаването Лилия Райчева. Сборникът е посветен на 60-годишнината на БНТ и на 40-годишнината от първото излъчване на емблематичното предаване.

Проф. Лилия Райчева, създател на "Минута е много" и автор на книгата: Една минута е много време. Още повече, че казват, че животът е секунда.

Минута е много. Понякога обаче не стига. Друг път само секунда е достатъчна за отговор на въпросите в предаването. Днес, 8 години след като предаването не е на екран, повече от 4000 въпроса и 4000 отговора от богатия архив на състезанието могат да станат част от вашата библиотека.

Проф. Лилия Райчева, създател на "Минута е много" и автор на книгата: Магията на "Минута е много" е една сплав от не само от идеи и сценарий, но и от усилията на екипа, на състезателите, на публиката, която ни снабдяваше с въпроси.

А колективната работа създава най-дълго просъществувалата телевизионна игра в националния ефир, създадена по оригинална българска концепция.

Проф. Лилия Райчева, създател на "Минута е много" и автор на книгата: Едно хубаво предаване, за да се задържи дълги години трябва да поддържа тонуса.