НОВИНИ

Седмици на осиновяването. Специалисти консултират настоящи и бъдещи осиновители

Седмиците на осиновяването инициирани от БАОО се провеждат за четвърта поредна година. Националната информационна кампания за осиновяването този път се фокусира върху родителството, като основополагащ фактор за развитието на всяко дете. Националната кампания ще продължи до 9-ти октомври 2017 г.

Благой Цицелков
от Благой Цицелков
17:25, 03.10.2017
Чете се за: 00:28 мин.
Още
седмици осиновяването специалисти консултират настоящи бъдещи осиновители

Специалисти на Центъра за Обществена Подкрепа (Центъра за Обществена Подкрепа (ЦОП) „Св. София“) на фондация "За Нашите Деца“ ще консултират настоящи или бъдещи осиновители. Според заявените очаквания и/или проблем, консултацията може да се извърши от социален работник, психолог, семеен консултант или специалист Ранна детска интервенция.

Всеки, който има желание да се запише за консултация със специалистите на фондация "За нашите деца", трябва да си запише предварително час за среща на тел. 02/822 3510.

;

Фондация "За Нашите Деца" осигурява обучения за бъдещи и настоящи осиновители по програма, която ги запознава с особеностите на децата от социални домове, както и какви родителски умения са необходими за отглеждане на деца, които са били изоставени от своите биологични родители. Фондацията осигурява постоянна психологическа подкрепа и социално информиране на осиновителите и след настаняването на детето в семейна среда.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Прокуратурата поиска постоянен арест за училищния директор, обвинен в блудство
Прокуратурата поиска постоянен арест за училищния директор, обвинен в блудство
Oт БСП свързаха Делян Добрев с нова хасковска роднинска схема
Oт БСП свързаха Делян Добрев с нова хасковска роднинска схема