Сестрата на стрелеца, който организира масовата стрелба в град Дейтън в Охайо, беше сред жертвите, заяви говорител на местната полиция по време на пресконференция.

„Втората жертва е Меган Бетс, бяла жена, на 22 години“, заяви говорител на полицията, четейки списъка с жертвите.

По-късно, на уточняващия въпрос на журналистите, дали съобщенията, че тялото на сестрата на убиеца е намерено другаде, са верни, полицаят отговори, че „всички жертви са намерени в един и същи район“.

Малко по-рано CBS съобщи, че полицията в Охайо е установила самоличността на стрелеца - 24-годишният Конър Бетс, който живее близо до мястото на стрелбата - в Белбрук.

По-късно NBC News съобщи, позовавайки се на източници, че сестрата на заподозрения в стрелбата в Охайо, заедно с нейния приятел, са намерени мъртви в кола.

Стрелбата се случи в Дейтън, Орегон часове след масовата стрелба в Ел Пасо. В резултат на това загинаха десет души, включително стрелецът, а други 27 бяха ранени. Полицията заяви, че неутрализира стрелеца за по-малко от минута.

Две масови убийства за денонощие в САЩ

Две масови убийства за денонощие в САЩ

Две масови стрелби разтърсиха САЩ. При нападения в Тексас и Охайо бяха убити 29 души. Единият нападател е ликвидиран, другият е задържан. Полицията см...