НОВИНИ

Шакира изнесе концерт в парижката зала "Берси"

Колумбийската певица Шакира изнесе голямо шоу, включващо характерните за нея чупки в ханша, в зала "Берси" в Париж, предаде Франс прес.

bnt avatar logo
от БТА
17:40, 14.06.2018
Чете се за: 00:38 мин.
Още
шакира изнесе концерт парижката зала берси

"Малко чудо е, че съм тук - опасявах се, че повече никога няма да мога да пея", каза тя пред изпълнилите залата около 19 000 зрители. Миналата година бе мъчителна за Шакира, от чиито албуми са продадени 60 милиона копия в целия свят. Тя бе принудена да отмени турнето си, тъй като бе получила увреждане на гласните струни. Но по време на 6-ия си концерт през последните 10 дни, откакто започна турнето си с шоу в Хамбург, 41-годишната певица показа, че е в отлична форма.

Тя зарадва феновете с изпълнения не само на песни от новия си албум "El Dorado", но и на по-стари композиции, като "Estoy aqui" и "Si te vas", както и с хитовете си "La bicicleta" и "Waka waka". Всъщност "Waka waka" бе химн на Световното първенство по футбол през 2010 г. На снимачната площадка на клипа на тази песен Шакира срещна бащата на двамата си сина - футболиста Жерар Пике. Сега певицата бе залепила върху китара снимка, на която се виждат двете ѝ деца и Пике.

Шакира ще изнесе концерти първо в Испания, а след това в Латинска Америка през октомври и ноември. Ако междувременно Испания стигне до финала на Мондиала на 15 юли, певицата обеща да е на трибуните в Москва.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Проливните дъждове активираха свлачище по пътя за Рилския манастир
Проливните дъждове активираха свлачище по пътя за Рилския манастир
ДРУГИТЕ новини: С лъжици на Световното
ДРУГИТЕ новини: С лъжици на Световното