НОВИНИ

Щурците отпразнуваха 50 години на сцената с юбилеен концерт

"Щурците" се събраха на сцената, за да отпразнуват 50-годишнината на групата. Повече от 3 часа легендите на българския рок радваха публиката в арена "Армеец". Концерът ни върна към младостта на групата, а хилядите фенове пяха заедно с тях незабравимите им хитове. За да ги поздравят на сцената излязоха и музикантите от Б.Т.Р, "Тангра", "Фондацията" и Д2.

Айше Сали
от Айше Сали
12:16, 04.06.2017
Чете се за: 00:29 мин.
Още

Половин век на сцената, а сякаш не остаряват. Като посланията от техните песни - част от важни моменти в живота на всеки един от нас. От обещанието да не забравяме своя клас до очакването за среща или двете следи, които оставяме в търсене на любовта. Понякога пък в препускането като мускетари за чест и за слава.

Кирил Маричков: "Обречените да се връщат винаги при вас и след 50 години ви поздравяват. Благодарим ви, че сте тук! Заради вас сме оцелели толкова години."

Няколко поколения фенове пяха и танцуваха повече от три часа с песните на любимата си група. Едни, за да си спомнят за младостта, други за да се докоснат до символите на българския рок, а трети за да си припомнят с музика за свободата.

"Щурците" нарекоха концерта прощален, но малко преди края му получиха предложение да го повторят. Затова през лятото верните им почитатели ще могат да ги видят отново заедно във Варна.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Разрешиха укрепване на част от фасадата на Рилския манастир
Разрешиха укрепване на част от фасадата на Рилския манастир
Седем станаха жертвите на атаките в Лондон
Седем станаха жертвите на атаките в Лондон