Издирваният началник на "Пътна полиция" - Казанлък е открит прострелян в местност между казанлъшките села Бузовград и Горно Черковище. Най-вероятно става въпрос за самоубийство, но на този етап всички версии са актуални.

Казанлък Бузовград, Казанлък Горно Черковище, Казанлък

Тодор Николов е открит от издирващи го полицаи около 13:00 часа. Той е бил в личния си автомобил с огнестрелна рана в слепоочието. От огледа е установено, че фаталният изстрел е бил произведен от служебния пистолет на Николов. Според окръжния прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов, Николов се е самоубил.

Източници на "По света и у нас" твърдят, че на мястото обаче са намерени и незаконно оръжие, както и много пари. Част от банкнотите са били изхвърлени в канал наблизо и е повикан екип пожарникари, които да ги извадят. Отцепен е голям район около мястото и се прави оглед, за да се установят следи от преминаването на други хора. Разследването на този етап е за подпомагане или склоняване към самоубийство.

Откриха тялото на началника на КАТ - Казанлък

Откриха тялото на началника на КАТ - Казанлък

Началникът на КАТ - Казанлък, който беше обявен за издирване, е намерен мъртъв. Тодор Николов е открит от полицейски екип, прострелян в автомобила си...