НОВИНИ

Шефът на полицията в Кюстендил: 19-годишният младеж сам се е предал снощи

Полицията залови 19-годишния, криминално проявен, който е сочен за извършил на убийството при масовото сбиване в Кюстендил, при което загина един човек. Това потвърди на брифинг шефът на ОД на МВР-Кюстендил Елиан Стамболийски.

Иво Никодимов
от Иво Никодимов
08:10, 18.02.2019
Чете се за: 00:24 мин.
У нас
Елиан Стамболийски - директор на ОД на МВР-Кюстендил: Лицето само се предаде около 23:30 часа. Докара го майка му тук в Областната дирекция. Не е давал обяснения. Установено е кои лица са нанесли телесната повреда на един от ранените, които са в "Пирогов". Едното лице е задържано, другото се намира в болницата в Кюстендил и също ще бъде задържано. Разпитани са над 20 лица пред съдия и работата по случая днес продължава. До момента са задържани 12 човека.
;

От "Пирогов" съобщават, че единият от пострадалите от масовия бой в Кюстендил, който е настанен при тях, е с черепно-мозъчна травма и продължава да е в изключително тежко състояние, с опасност за живота. Вторият пострадал е опериран. Ръката му е с тежки увреждания. Предстоят му поредица от операции, но е без непосредствена опасност за живота.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пролетното време през февруари продължава до сряда, след това идва сняг
Пролетното време през февруари продължава до сряда, след това идва сняг
Евродепутати не бяха допуснати да влязат във Венецуела
Евродепутати не бяха допуснати да влязат във Венецуела