Полицията залови 19-годишния, криминално проявен, който е сочен за извършил на убийството при масовото сбиване в Кюстендил, при което загина един човек. Това потвърди на брифинг шефът на ОД на МВР-Кюстендил Елиан Стамболийски.

Кюстендил

Елиан Стамболийски - директор на ОД на МВР-Кюстендил: Лицето само се предаде около 23:30 часа. Докара го майка му тук в Областната дирекция. Не е давал обяснения. Установено е кои лица са нанесли телесната повреда на един от ранените, които са в "Пирогов". Едното лице е задържано, другото се намира в болницата в Кюстендил и също ще бъде задържано. Разпитани са над 20 лица пред съдия и работата по случая днес продължава. До момента са задържани 12 човека.

От "Пирогов" съобщават, че единият от пострадалите от масовия бой в Кюстендил, който е настанен при тях, е с черепно-мозъчна травма и продължава да е в изключително тежко състояние, с опасност за живота. Вторият пострадал е опериран. Ръката му е с тежки увреждания. Предстоят му поредица от операции, но е без непосредствена опасност за живота.

Заловиха 19-годишния заподозрян за убийството в Кюстендил

Заловиха 19-годишния заподозрян за убийството в Кюстендил

Полицията залови 19-годишния, криминално проявен, който е сочен за извършил на убийството при масовото сбиване в Кюстендил, при което загина един чо...