НОВИНИ

Сидеров: Оставката на Валери Симеонов ще заздрави коалицията

По повод думите на премиера, че ако поиска оставката на Валери Симеонов, ще се счупи коалицията - председателят на Парламентарната група "Обединени патриоти" и лидер на "Атака" Волен Сидеров коментира, че оставката няма да доведе до счупване, а напротив - до заздравяване на коалицията. В декларация на партия "Атака" ръководството ѝ заяви, че сваля политическото доверие от вицепремиера Симеонов.

Стоил Рошкев
от Стоил Рошкев
18:35, 22.10.2018 (обновена)
Чете се за: 00:33 мин.
У нас
сидеров оставката валери симеонов заздрави коалицията

По думите на Волен Сидеров искането на оставката на Валери Симеонов не е проблем само между патриотите, а и на правителство.

Волен Сидеров - председател на ПГ "Обединени патриоти": Става дума за неприемливо, абсолютно недопустимо изказване на вицепремиер на държавата и реакцията в цивилизованите страни, политическата реакция, е оставка.

По думите на Сидеров, не оставката, а стоенето на инат във властта от страна на Симеонов може да коства цялата конструкция на правителството.

Волен Сидеров - председател на ПГ "Обединени патриоти": Затова аз предлагам нещо, което е спасителен план за правителството, да се извади от властта вече дискредитираният вицепремиер, да се предложи друг и да вървим напред към по-съществени въпроси.

Волен Сидеров поиска бързо свикване на Коалиционния съвет.

Волен Сидеров - председател на ПГ "Обединени патриоти": Разговарял съм и с Цветанов, и с Каракачанов по телефона, засега нямам потвърждение, че в днешния ден това може да се случи. Тук съм и чакам.

Сидеров каза още, че има кой друг от редиците на патриотите да продължи вицепремиерския мандат на Валери Симеонов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Работодателите се обявиха против увеличаване на осигурителната тежест
Работодателите се обявиха против увеличаване на осигурителната тежест
Бизнесът недоволен от смяната на касовите апарати
Бизнесът недоволен от смяната на касовите апарати