НОВИНИ

Сидеров поиска Коалиционен съвет за оставката на Симеонов още днес

Настоявам за незабавно свикване на Коалиционния съвет (ГЕРБ-Обединени патриоти) до края на деня – 22 октомври 18 г., на който да бъде разгледан въпросът с недопустимото поведение на Валери Симеонов и незабавната му оставка като вицепремиер. Това се казва в позиция на председателя на ПГ Обединени патриоти и лидер на Атака Волен Сидеров.

bnt avatar logo
от БНТ
14:00, 22.10.2018
Чете се за: 00:28 мин.
У нас

В 21 век физическото отсъствие на премиера Бойко Борисов от страната не пречи да бъде осъществена конферентна връзка с него и той да участва в Коалиционния съвет, макар и от разстояние, пише още в позицията.

По-късно от ръководството на ПП АТАКА съобщиха, че свалят политическото си доверие от вицепремиера Валери Симеонов заради недопустимите обиди към хора с увреждания. Ще настояваме да бъде предложен друг представител на Патриотите за вицепремиер, пише в декларацията на партията.

Волен Сидеров, председател на ПГ "Обединени патриоти": Мотивите са много ясни - заради недопустимите обиди към хора с увреждания. И ще настояваме да бъде предложен друг вицепремиер от Патриотите. Защото чух много спекулации с това, че като не бъде вицепремиер Валери Симеонов, едва ли не ще се срине светът, системата, евроатлнтическите съюзи и всичко останало, няма да се срине. Просто ще застане друг вицепремиер и ще продължи мандатът.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Печатница за фалшиви банкноти от ново поколение разкри ГДБОП
Печатница за фалшиви банкноти от ново поколение разкри ГДБОП
ЕК ще разгледа на 13 ноември докладите за напредъка на България и Румъния
ЕК ще разгледа на 13 ноември докладите за напредъка на България и Румъния