Бурята с пороен дъжд и силен вятър от тази нощ взе жертва. Мъж загина, а жена е в тежко състояние. Инцидентът е станал край езеро в Долни Богров.

Какво точно се е случило - вижте от прякото включване на Марио Гаврилов.

Долни Богров, Район Кремиковци

По думите на местните жители, ситуацията е била изключително тежка, в един момента е спряло електрозахранването към населеното място, прекъсната е била и интернет връзката.

Катя Сунгарска, говорител на Спешна помощ, София: Снощи в 22:49 ч сме получили сигнала за този инцидент в Долни Богров. Веднага оттук, от централата тръгват 2 линйки и в 23:15 ч. сме на мястото. Установили сме 55-годишен мъж, който, за съжаление, е загинал на място и жена на 50 години с множество наранявания в тежко състояние. Откарали сме я в "Св. Анна". Доколкото разбрах, те са били на палатка на мястото. Счупил се е клон и съответно е паднал върху палатката и се е случила тази трагедия.

За да бъдат предотвратени подобни трагедии, е необходимо ако планираме излизане сред природата, задължително да проверим прогнозата и при опасно време да си останем вкъщи.

Мъж загина, а жена е тежко ранена след бурята в Долни Богров снощи

Мъж загина, а жена е тежко ранена след бурята в Долни Богров снощи

Мъж загина, а жена е в тежко състояние след силната буря, която премина над страната тази нощ. Инцидентът е станал край езеро в Долни Богров. Повече п...

Десетки сигнали за материални щети след силната буря в София, Пловдив и Перник

Десетки сигнали за материални щети след силната буря в София, Пловдив и Перник

Десетки сигнали за изпочупени клони и изкоренени дървета и в София. Няма данни за сериозни материални щети. Днес градският транспорт работи по график....