НОВИНИ

След пороя във Варна: Огромни дупки затрудняват движението

След пороя във Варна се появиха опасни дупки, които затрудняват движението. Шофьорите недоволстват, че дори не са поставени предупредителни табели и заплашват, че ще съдят Община Варна за щети по автомобилите си.

bnt avatar logo
от Надежда Сутрева
19:21, 07.06.2018
Чете се за: 00:50 мин.
У нас

Част от асфалта на пътя за село Каменар е отнесен от водната стихия и са се образували опасни ями. Снимки в социалните мрежи показват закъсали в дупките автомобили. Дни по-късно пътят все още не е обезопасен.

Георги Щерев: В тъмното, в последния момент, то нямаше движение и едва спрях… Много е опасно. И нагоре пътят също е осеян с дупки. Може да накъса цялата предница, носачите, гуми, може да изкриви, всичко.

В участък от пътя пък движението става само в едното платно, защото другото е непроходимо.

Явор Алексиев: Трябва да има сигнална лента на дупката, второ, трябва да има знак, монтиран за намаляване на скоростта, включително и задължителния знак, който е синята стрелка наляво.

Огромна дупка, дълбока около 3 метра, се е появила след пороя на пътя до детска градина "Ален мак" във Варна.

Галин Данаилов: Затруднява движението на автомобилите, грозно е, да не говорим, че някое дете вечер като си играе, може да падне и да направи голяма беля.

Два дни след поройния дъжд опасната яма продължава да застрашава живота на преминаващите в района. Хората там са се опитали да предупредят за дебнещата опасност, запълвайки дупката с клони. От Община Варна, заявиха, че причината за пропадането е счупена тръба на дъждовната канализация.

Повредата ще бъде отстранена в най-скоро време, а пътната настилка - възстановена. По пътя за село Каменар ще бъдат поставени пътни знаци, които да обозначат опасните дупки, а запълването им ще бъде възложено на районното кметство.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Асоциации: Промените в пакета Мобилност не съвпадат с българската позиция
Асоциации: Промените в пакета "Мобилност" не съвпадат с българската позиция
Теменужка Петкова в Още от деня: Какви са инвеститорските интереси за Белене
Теменужка Петкова в "Още от деня": Какви са инвеститорските интереси за "Белене"