НОВИНИ

След стрелбата в Слънчев бряг-цялата група на Божидар Георгиев вече е арестувана

След стрелбата в Слънчев бряг - цялата група на Божидар Георгиев вече е арестувана, след като 30-годишният Иван Терзийски се е предал в полицията преди няколко часа.

bnt avatar logo
от БНТ
15:43, 10.06.2016
Чете се за: 00:36 мин.
У нас

Той е последният от бандата на Георгиев, който бе обявен за общонационално издирване след престрелката с групата на Димитър Желязков - Очите. Първоначално Полицията в Бургас обяви за издирване 8 души, между които и Божидар Георгиев. В рамките на вчерашния ден бяха арестувани почти всички от групата, а днес последователно зад решетките се озоваха и последните двама - Радослав Димитров и Иван Терзийски.

;

А в "Слънчев бряг" вървят засилени проверки след стрелбата. През цялата нощ 10 екипа на Икономическа полиция, НАП и Комисията за защита на потребителите са проверявали заведения в курорта. Проверени са 243-ма души, от които 11 са задържани - за тях има информация, че са криминално проявени. Проверени са 16 търговски обекта и 50 автомобила. Иззети са 170 литра алкохол без бандерол. Тази вечер проверките продължават. Няма данни за политически чадър над Димитър Желязков, каза пред журналисти в парламента вицепремиерът Румяна Бъчварова. Тя беше изслушана в пленарната зала по искане на БСП. Една от версиите, по които се работи за стрелбата в Слънчев бряг, е за влияние на наркопазара, каза пред журналисти шефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В Иран наказаха вратар за 6 месеца заради гащи на Спондж Боб
В Иран наказаха вратар за 6 месеца заради гащи на Спондж Боб
Сидеров разкритикува речта на президента Плевнелиев пред Европейския парламент
Сидеров разкритикува речта на президента Плевнелиев пред Европейския парламент