НОВИНИ

След вътрешнопартийно допитване, БСП ще обявим кой е кандидата й за президент

Кандидатурите за президент на БСП ще са ясни след вътрешнопартийно допитване, каза в Благоевтград лидерът на левицата Корнелия Нинова. Ще се търси обща лява двойка, зад която да застанат и хора извън партията.

bnt avatar logo
от БНТ
17:45, 31.05.2016
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

БСП подготвя Национален алтернативен план за България и ще търси партньори сред всички опозиционни партии, като от левицата предлагат конкретни политики.

Това каза председателят на социалистическата партия Корнелия Нинова в Благоевград. От областния център стартира поредицата изнесени заседания на Изпълнителното бюро.

Нинова подчерта, че най-важната цел е мобилизация на БСП, както за президентските, така и за предсрочни парламентарни избори. Идеята на срещите с местните структури в цялата страна е да се анализират и решат проблемите в организацията по места.

Корнелия Нинова - председател на БСП: Изпълнителното бюро реши да предложи и да започне незабавни разговори с ръководствата на другите опозиционни, парламентарно представени партии и опозиционни партии в местната власт, които нямат свое представителство в парламента.По две теми: 1. Общи опозиционни действия срещу правителството на Бойко Борисов. И второ, да потърсим подкрепа за алтернативните ни предложения за промяната, която предлагаме в политиките в България.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Уроци по безопасност на движението в Кресна преди лятната ваканция
Уроци по безопасност на движението в Кресна преди лятната ваканция
Трагедията в Средиземно море запечатана в една снимка
Трагедията в Средиземно море запечатана в една снимка