НОВИНИ

Словесен сблъсък между БСП и ГЕРБ в НС заради зачестилите случаи на агресия

Обстановката в страната в резултат на серията от прояви на агресия напоследък стана повод за словесен сблъсък между БСП и ГЕРБ в парламента. Според БСП, България не прилича на европейска страна. В прочетената от трибуната декларация те посочиха, че това е резултат от трите мандата управление на ГЕРБ. В отговор председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че зададения от страна на БСП тон не успокоява напрежението и уронва престижа на Народното събрание.

Светлозара Казасян
от Светлозара Казасян
16:52, 26.07.2017
Чете се за: 00:31 мин.
У нас
Стоян Мирчев - ПГ на БСП за България: Върнахте ни в бруталните мутренски времена от средата на 90-те години. Пребиват хора по сред бял ден в центъра на столицата. Свидетели сме на ежедневни корупционни скандали, патриотки прекарват бежанци, любими министърки на Борисов гърмят със скандали в АПИ и НДК. Ние вече сме във взривено общество и държава. Властта произвежда единствено и само грозни скандали. На крачка сме да ни отнемат председателството на ЕС от 1-ви януари.
Цветан Цветанов - председател на ПГ на ГЕРБ: Аз смятам, че подобно поведение - това е опит като защитна реакция за проблемите, които имате в БСП. Няма нито един народен представител , който да му е поискан имунитета , който да е разговарял със затворници и да е осъществявал купуване на гласове, за да влезе в българския парламент. Къде беше вашата позиция - това е проблемът на БСП. Само да ви уверя, че ние получаваме пълната международна подкрепа за политиките, които прави днешното правителство.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Български и македонски общини се обединяват, за да развиват алтернативен туризъм
Български и македонски общини се обединяват, за да развиват алтернативен туризъм
Щети след бурята в русенското село Широково (ВИДЕО)
Щети след бурята в русенското село Широково (ВИДЕО)