НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

На 10 април 2019 г. (сряда) "Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части на жк. „Надежда“ 1, жк. „Надежда“ 2, кв. „Орландовци“, кв. „Република“, жк. „Дружба“ 2, кв. „Витоша“, с. Горни Богров и с. Кривина, съобщава oтдел Комуникации на дружеството.

софийска вода временно прекъсне водоснабдяването части столицата
bnt avatar logo
от БНТ
10:22, 09.04.2019
Чете се за: 02:01 мин.
У нас

На 10 април 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Добри Читулов“ жк. „Надежда“ 2, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 254, бл. 253, бл. 270, бл. 252, бл. 272, бл. 271, бл. 271а.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Добри Чинтулов“ ъгъла с ул. „Недко войвода“.

На 10 април 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „София“ кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „София“ от ул. „Съзнание“ до ул. „Кирил Пърличев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кирил Пърличев“ ъгъла с ул. „София“.

На 10 април 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Чавдар“ с. Горни Богров, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Трети март“,ул. „Здравец“,ул. „Морава“, ул. „Александър Стамболийски“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред училището.

На 10 април 2019 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Магнолия“ жк. „Надежда“ 1, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Магнолия“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Магнолия“ ъгъла с ул. „Любородие“.

На 10 април 2019 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Банско шосе“ кв. „Република“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. 730

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Банско шосе“ до пощата .

На 10 април 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Йосиф Обербауер“ с. Кривина, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Равнополски път“ от ул. „Латинка“ до ул. „Демокрация“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Йосиф Обербауер“.

На 10 април 2019 г. (сряда), във връзка с извършване на строително-монтажни работи на бул. „Цветан Лазаров“ жк. „Дружба“ 2, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Обиколна“ от бл. 202 до бул. „Цветан Лазаров“

бул. „Цветан Лазаров“ от ул. „Обиколна“ до ул. „Мария Нейкова“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Цветан Лазаров“ ъгъла с ул. „Мария Нейкова“.

На 10 април 2019 г. (сряда), във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. „Филип Кутев“ кв. „Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Филип Кутев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Атанас Дуков“ ъгъла с ул. „Филип Кутев“.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Коалиция БСП за България ще се регистрира днес в ЦИК
Коалиция "БСП за България" ще се регистрира днес в ЦИК
Отвъд границите: Мария Н. Ангелова и песента на цикадите
"Отвъд границите": Мария Н. Ангелова и песента на цикадите