На 07 август 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Вардар“ жк.“Разсадника - Коньовица“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

жк. „Илинден“

Със слабо налягане ще бъде жк. „Гевгелийски“ и жк. „Захарна фабрика“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Найчо Цанов“ ъгъла с ул. „Теодоси Синайски“.

На 07 август 2019 г. (сряда), във връзка с изграждане на водопроводни връзки ул. „Дон“ кв. „Горна баня“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Дон“, ул. „Лозище“, ул. „Подлозище“, ул. 756, местност „Подлозище“ по ул. 646 от ул. „Каменица“ до ул. „Дон“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дон“ ъгъла с ул. „Лозище“.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства.