НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

Във връзка с ремонтни дейности и реконструкции, на 10 май, сряда, "Софийска вода" ще спре водоснабдяването в някои части на София.

софийска вода временно прекъсне водоснабдяването части столицата
bnt avatar logo
от БНТ
11:13, 09.05.2017
Чете се за: 03:07 мин.
У нас

На 10 май 2017 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Ботевградско шосе“ кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
кв. „Враждебна“, местност „Япаджа“, местност „Батареята“, местност „Черно конче“, бул. „Ботевградско шосе“ от №260 до с. Долни Богров
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „Враждебна“ пред кметството.


На 10 май 2017 г. (сряда), във връзка с направа на връзка между новоизградени улични водопроводи на ул. „Цар Асен“ Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Витоша“, бул. „Ген. Скобелев“, ул. „Цар Асен“, бул. „Патриарх Евтимий“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Асен“ ъгъла с ул. „Верила“.


На 10 май 2017 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Неофит Рилски“ Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Неофит Рилски“ от бул. „Витоша“ до ул. „Ангел Кънчев“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Белчев“ ъгъла с ул. „Неофит Рилски“.


На 10 май 2017 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кутловица“ кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Юндола“ от ул. „Кутловица“ до ул. „Георги Пеячевич“, ул. „Добромирка“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Юндола“ ъгъла с ул. „Георги Пеячевич“.


На 10 май 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Ген. Николай Столетов“ жк. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по бул. „Ген. Николай Столетов“ от ул. „Алдомировска“ до ул. „Охрид“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Ген. Николай Столетов“ ъгъла с ул. „Шумен“.


На 10 май 2017 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Росица“ с. Войнеговци, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Росица“ от ул. „Вършец“ до ул. „Синчец“
по ул. „Спортист“ от ул. „Росица“ до ул. „Стара планина“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Спортист“ ъгъла с ул. „Росица“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.


На 10 май 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 519 кв. „Христо Ботев“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Мими Балканска“
района между ул. 511, ул. 510, ул. 519, ул. „Георги Спасов“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 511 ъгъла с ул. 517.


На 10 май 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Арх. Йордан Миланов“ жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Арх. Йордан Миланов“ от ул. „Вишнева“ до ул. „Кръстю Сарафов“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Арх. Йордан Миланов“ №26.


На 10 май 2017 г. (сряда), във връзка с изграждане на водомерна шахта и монтаж на водомерен възел на ул. „Презвитер Козма“ жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Презвитер Козма“ №30, 32, 34
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Презвитер Козма“ №32.


На 10 май 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Христо Смирненски“ жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от9:30 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по бул. „Христо Смирненски“ от бул. „Свети Наум“ до ул. „Вишнева“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Христо Смирненски“ №64.


На 10 май 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Възкресение“ жк. „Разсадника – Коньовица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Вардар“, бул. „Възкресение“, ул. „Трънски майстор“, ул. „Тома Никлев“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Възкресение“ ъгъла с ул. „Даскал Коле“.


На 10 май 2017 г. (сряда), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Иван Попов“ кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Иван Попов“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Гущанов“ ъгъла с ул. „Иван Попов“.


На 10 май 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на уличен водопровод в кв. „Кремиковци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
Завод за отпадъци, Хан Богров, бензиностанция „Лукойл“, ОП „Екоравновесие“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ОП „Екоравновесие“

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
С военни паради Русия отбелязва Деня на победата (СНИМКИ+ВИДЕО)
С военни паради Русия отбелязва Деня на победата (СНИМКИ+ВИДЕО)
Помощ за децата от Карин дом
Помощ за децата от Карин дом