Певиците от "Спайс гърлс" планират да създадат собствена звукозаписна къща, която да работи предимно с жени, съобщи Контактмюзик.

© снимка: БТА / АРХИВ

Квинтетът се събра миналата седмица в Лондон, за да обсъди плановете си за "нови проекти". Присъстваха всички - Виктория Бекъм, Ема Бънтън, Бел Би, Гери Хорнър, Мел Си. Една от идеите им е била за собствена звукозаписна къща.

"Момичетата предложиха идеите си и сред тях беше тази на Мел Си за звукозаписна къща "Спайс гърлс". Тя беше приета много добре, защото всички искат да подкрепят нови таланти, евентуално нови момичешки групи" - каза човек от обкръжението на певиците.

"Първоначално идеята беше за реклами и телевизионни предавания. След срещата обаче се заговори за турне в края на тази година или началото на следващата. Мел Си още не е сигурна, но Виктория участва", разкри същият източник.

Британската група Спайс Гърлс се събира в пълен състав през 2018 г.

Британската група Спайс Гърлс се събира в пълен състав през 2018 г.

Британската женска поп група Spice Girls ще се събере в пълен състав през 2018 г., за да запише нов албум и да участва в редица специални проекти по т...

Групата "Спайс гърлс" се наложи на музикалната сцена с дебютния сингъл "Wannabe" през 1996 г. Гери напусна групата през 1998 г., а пред 2000 г. тя се разпадна. Виктория стана модна дизайнерка, а останалите започнаха самостоятелни музикални кариери.

Ема стана телевизионна и радио водеща, а Мел Би - съдия в "X Factor" и "Америка има талант". Те се събраха през 2007 г. за много успешно турне, а след това участваха в церемонията за закриване на Олимпийските игри в Лондон през 2012 г. Петте не се бяха събирали от премиерата на мюзикъла "Viva Forever!" през декември 2012 г. Той обаче беше свален от сцена след седем месеца заради нисък интерес.