НОВИНИ

Специално издание на "Децата на България са супер" за първи юни

Приключиха снимките за специалното издание на телeвизионното риалити "Децата на България са супер". Форматът ще бъде излъчен във връзка с деня на детето- 1- ви юни. Над 120 участници от цяла България се включват в тазгодишното издание.

bnt avatar logo
от Ангелина Грозева
21:05, 20.05.2018
Чете се за: 00:38 мин.
У нас

Вече три години сцената на "Децата на България са супер" открива таланти и ги превръща в звезди. Сред тях са и новоизгряващата група "4 Magic".

"4 Magic": Пътят към успеха е труден, защото трябва да полагаш много усилия и да не се отказваш, въпреки че има препятствия, трябва да ги преодоляваш, както ние ги преодоляваме заедно.
Йоана Драгнева - певец и водещ на "Децата на България са супер": Ето че всъщност ние сме първото стъпало на големите артисти, които след време се позиционират стабилно на нашата музикална сцена.
Тодор Борисов, 12г., участник в "Децата на България са супер": Много добре се чувствам, когато пея, това ми е хоби и дарба, нещо което обичам и не мога да спра да го правя.
Драгомир Драганов- водещ на "Децата на България са супер": БНТ като обществено отговорна мисия продължава да поддържа формата с ясното съзнание, че децата на България заслужават поощрение за своя талант и трябва да бъдат чути и видяни.

Детският дух и как талантът изгрява на сцената очаквайте в специалното издание на "Децата на България са супер".

Драгомир Драганов- водещ на "Децата на България са супер": На втори юни от 15.15 часа.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Папата ще обяви 14 нови кардинали на церемония през юни
Папата ще обяви 14 нови кардинали на церемония през юни
Мерки за сигурност на матурата по БЕЛ и външно оценяване след 7 клас
Мерки за сигурност на матурата по БЕЛ и външно оценяване след 7 клас