НОВИНИ

Спират топлата вода в части от София от 7 до 16 юни

„Топлофикация София” ЕАД напомня на своите клиенти, топлоснабдявани от ТЕЦ „София“, че в периода 7-16 юни предстои спиране на централата и в този период ще бъде спряна топлата вода.

спират топлата вода части софия юни
bnt avatar logo
от БНТ
17:18, 02.06.2017
7561
Чете се за: 00:44 мин.
У нас

ул. „История Славянобългарска”, бул. „Данаил Николаев”, ул. „Проф. Милко Бичев”, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”, бул. „Фритьоф Нансен”, бул. „Патриарх Евтимий”, бул. „Прага”, бул. „Пенчо Славейков”, бул. „Ген. Тотлебен”, ул. „Йоаким Кърчовски”, ул. „Дамян Груев”, района на „Руски паметник”, Зона Б - 5, Зона Б -17, Зона Б-18, Зона Б-19, ул. „Опълченска”, бул. „Княгиня Мария Луиза”, района на Сточна гара, ж.к „Банишора”, ж.к „Света Троица” и ж.к „Фондови жилища”.

В рамките на това спиране, с оглед повишаване сигурността на топлопреносната мрежа, ще бъдат извършени ремонти на тръбопроводи и подмяна на секционираща арматура на три обекта – под Централна гара, на ул. „Димитър Петков” и ул. „ Пиротска”, на бул. „Сливница” при ул. „Странджа” и ул. „Беласица”.

Допълнително се извършва и рехабилитация на топлопреносната мрежа, като в отделни участъци вече се подменят амортизирани тръби. Инвестициите в топлопреносната мрежа водят до намаление на транспортните разходи и топлинните загуби по преноса

Информацията за сроковете на спиране на топлата вода, графиците на плановите ремонти и засегнатите квартали е публикувана в сайта на дружеството – www.toplo.bg и във Фейсбук - www.facebook.com/www.toplo.bg. Повече подробности клиентите могат да получат на информационния телефон в Кол центъра на компанията – 0 700 11 111.

За времето на ремонтите на клиентите няма да бъдат начислявани сметки за топла вода и това ще бъде отразено на отделен ред в месечните съобщения.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​България се прекланя пред подвига на Ботев и загиналите за свободата
​България се прекланя пред подвига на Ботев и загиналите за свободата
80 на сто от завършващите Колежа по туризъм във Варна остават на работа у нас
80 на сто от завършващите Колежа по туризъм във Варна остават на работа у нас