"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 19 юни заради ремонти. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще бъде осигурена вода с водоноски, съобщават от компанията.

Заради монтаж на спирателен кран на ул. "Фредерик Жолио Кюри", жк. "Изток", се налага спиране на водоподаването от 10.30 до 15.30 ч. в района на ул. "Латинка" от ул. "Антон Павлович Чехов" до бул. "Цариградско шосе", ул. "Райко Алексиев" от ул. "Акад. Методи Попов" до ул. "Фредерик Жолио Кюри".

Изключването на уличен водопровод на ул. "Гюешево", жк. "Сердика", ще наложи спиране на водата от 09.30 до 19.30 ч. в района на ул. "Гюешево" от бул. "Александър Стамболийски" до ул. "Три уши".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Свети Георги Победоносец", кв. "Кремиковци", няма да има вода от 09.00 до 16.00 ч. в района на ул. "Св. Георги Победоносец" от ул. "Радивоя" до ул. "Света Петка".

Заради прекъсване на уличен водопровод на бул. "Цариградско шосе", кв. "Горубляне", се налага спиране на водата от 09.00 до 21.00 ч. в района на ул. "Обреща", по ул. "Самоковско шосе" от ул. "Георги Белов" до бул. "Цариградско шосе" и бензиностанция на OMV.