Временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на столицата, съобщават от "Софийска вода". Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. "Граф Игнатиев" Център, се налага спиране на водоподаването от 8 до 18 ч врайона на пл. "Славейков", ул. "Уилям Гладстон"от ул. "Ангел Кънчев" до ул. "Граф Игнатиев" и ул. "Дякон Игнатий" от ул. "Граф Игнатиев" до ул. "Генерал Гурко".При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще бъде осигурена водоноска на ул. "Граф Игнатиев" на кръстовището с ул. "Георги С. Раковски".

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Йордан Бакалов - Стубел" кв. "Манастирски ливади", се налага спиране на водоподаването от 9 до 19 ч в района на ул. "Луи Айер" от ул. 418 до ул. "Луи Айер" 227А, и в района на ул. "Тодор Попов", ул. "Околовръстен път", ул. "Луи Айер" и ул. "Тодор Джебаров".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще бъде осигурена водоноска на ул. "Васил Стефанов" на ъгъла с ул. "Тодор Джебаров".

Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. "Народно хоро" в кв."Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 9 до 21 ч в района на ул. "Народно хоро" от ул. "Брезов рид" до бул. "Овча купел" и на ул. "Крушовски връх" от ул. "Буземска" до ул. "Маестро Кънев"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 ч ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Народно хоро" на кръстовището с ул. "Брезов рид".