НОВИНИ

Спор за владеене на имот на бул. "Мария Луиза"

Спор за владеене на имот на централния софийски булевард "Мария Луиза" беше на път да прерасне в на насилие тази сутрин. Част от собствениците се опиха да влязат в ресторант, където се бяха барикадирали друга част от собствениците. Присъствието на полиция предотврати по-нанатъшни инциденти.

Тодор Литовски
от Тодор Литовски
11:45, 26.07.2017
Чете се за: 00:23 мин.
У нас

В 9 часа сутринта по инициатива на по-голямата част от собствениците съдебен изпълнител се е опитал законно да ги въведе в имота. Версиите за случая, както и за собствеността и ползването на имота на двете страни, са коренно различни.

Радка Орцева, собственик и наемател: От 96-а година съм с договор за наем, и по силата на този договор, който е 2019, ползвам цялата сграда. Плащам на другите съсобственици, имам ресторант, който действа.
Евгения Башева собственик: От 2010-а година не съм получавала нито една стотинка. Многократно са търсени за разговори, за наем за някакво разбирателство. Не сме го получавали или ми се затваря телефона, или ми се казва, ти не си никаква, няма да ти дам никакви пари, ако влезеш в имота, ще запаля имота.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Разпитаха Деница Златева във връзка с разследването за НДК
Разпитаха Деница Златева във връзка с разследването за НДК
Конгресът на САЩ прие санкциите срещу Русия, Иран и Северна Корея
Конгресът на САЩ прие санкциите срещу Русия, Иран и Северна Корея