НОВИНИ

Според АБВ Пламен Георгиев и Лозан Панов трябва да подадат оставки

Според лидера на Румен Петков и председателя на антикорупционната комисия Пламен Георгиев и председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов незабавно трябва да подадат оставки заради имотните сделки. Румен Петков е категоричен, че такива хора нямат място в Съдебната система.

Вера Александрова
от Вера Александрова
20:20, 04.04.2019
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

Румен Петков недоумява как правосъдният министър Цачева си подаде оставката, а съдия номер едно Лозан Панов, чиято съпруга през 2013 г. си е купила евтин апартамент от „Артекс“ е непоклатим.

Румен Петков- председател на ПП АБВ: ВСС да вземе мерки и някой да му каже на този човек да си отива.Защо трябва да чакаме следващия доклад на Европейската комисия за да видим какво прави председателя на съда.
;

Що се отнася до предложението на премиера Данаил Кирилов да стане министър на правосъдието ,Румен Петков беше лаконичен.

Румен Петков, председател на ПП АБВ: Аз го познавам още като младежки ръководител на БСП. По тази причина съм в конфликт на интереси и ще си спестя коментар.

От АБВ съобщиха още, че ще настояват за проверка от компетентните институции на опорочената, според тях, процедура на „Булгаргаз" за избор на нов доставчик на природен газ.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ГЕРБ чакат обяснение от лидера на БСП за имоти и сделки
ГЕРБ чакат обяснение от лидера на БСП за имоти и сделки
Депутатите приветстват имотните проверки от прокуратурата
Депутатите приветстват имотните проверки от прокуратурата