НОВИНИ

Споровете за Закона за горивата между патриотите продължават

Продължават споровете между партньорите в коалицията Обединени патриоти, свързани със закона за горивата. Парламентът днес прие окончателно част от текстовете, по които има несъгласие. За търговците на дребно ще се изисква уставен капитал или обезпечение от поне 20 000 лева, а за едрите търговци - 1 милион лева. След вчерашната среща на патриотите по темата, днес Валери Симеонов и Волен Сидеров влязоха в задочен спор.

Надежда Василева
от Надежда Василева
15:49, 11.07.2018
Чете се за: 00:30 мин.
У нас
Валери Симеонов, вицепремиер и лидер на НФСБ: В медиите беше отразено, че има споразумение, постигнато по отношение на този законопроект, което не отговаря на истината. Затова се наложи да дадем опровержение.
Волен Сидеров, председател на ПГ на ОП и лидер на Атака: Това, което казах вчера, е вярно. Вчера имаше тон, атмосфера на разбирателство и аз ви предадох тази атмосфера. Декларацията на НФСБ я приемам като неколегиално поведение.
Валери Симеонов, вицепремиер и лидер на НФСБ: Смятам, че този закон създава големи рискове за унищожаване на стотици търговци от дребен и среден ранг. Няма какво да изчистваме, ние сме 3 различни партии, по някои въпроси имаме различни позиции и никой не може да ни отнеме правото да си ги защитаваме.
Волен Сидеров, председател на ПГ на ОП и лидер на Атака: Няма да позволя някой да ми обяснява как трябва да искам неговото съгласие едва ли не. Няма такова нещо и моите коалиционни партньори трябва да разберат, че не са фелдфебели.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Президентът Румен Радев на срещата на върха на НАТО в Брюксел (СНИМКИ)
Президентът Румен Радев на срещата на върха на НАТО в Брюксел (СНИМКИ)
Валентин Радев инспектира отнесената от пороите улица в Дупница
Валентин Радев инспектира отнесената от пороите улица в Дупница