НОВИНИ

Спортист № 3 подкрепи "Българската Коледа"

Благотворителната кампания "Българската Коледа" спечели още един славен и обичан поддръжник. Капитанът на мъжкия национален отбор по волейбол и спортист номер 3 на България за тази година година Владимир Николов се включи с пълна увереност в кампанията.

bnt avatar logo
от БНТ
19:27, 23.12.2015
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

Капитанът на мъжкия национален отбор по волейбол и спортист номер 3 на България за 2015 година Владимир Николов подкрепя кампанията "Българската Коледа"...

Програмата на капитана Владимир Николов е натоварена преди олимпийската квалификация в началото на януари. И докато той и съотборниците му са наясно, че участието им в Рио де Жанейро ще има сериозен емоционален ефект сред феновете, Владо знае, че "Българската Коледа" може да прави чудеса.

Баща на трима синoвe. Глава на семейство, капитан на отбор, лидер на България. Според Владимир Николов именно сплотеността на националното усещане е силната ръка, която може да докосне с помощ малчуганите в нужда.

Владимир Николов ще се погрижи "Българската Коледа" да продължи да предизвиква детски усмивки. И няма да ни се разсърди, ако поне веднъж заменим рефрена "Българи, юнаци" с кратко съобщение на номер 1117.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Необичайно топла Коледа по света
Необичайно топла Коледа по света
Строеж запуши Манастирски ливади
Строеж запуши "Манастирски ливади"