НОВИНИ

Съпругът на Селин Дион почина

На 73 години почина Рене Анжелил, съпруг и импресарио на Селин Дион, съобщи говорител на канадската певица

bnt avatar logo
от БТА
00:43, 15.01.2016 (обновена)
6904
Чете се за: 00:57 мин.
Още
съпругът селин дион почина

Рене Анжелил, съпруг и импресарио на канадската певица Селин Дион,почина днес на 73 години в Лас Вегас, съобщи говорител на певицата, цитиран от Франс прес. "С дълбоко прискърбие ви съобщаваме, че Рене Анжелил почина в дома си в Лас Вегас, щата Невада, вследствие на раково заболяване", посочи в комюнике говорителят на Дион, Марк Оливие.

Рене Анжелил се лекуваше от рак. "Много пъти питахме лекарите колко време му остава. Три седмици? Три месеца? Рене искаше да знае, но те отговаряха, че не могат да прогнозират", каза миналото лято Селин Дион. Тя сподели, че съпругът й искал да умре в нейните ръце.

През март миналата година по повод възстановяването на шоуто й в Лас Вегас Селин Дион каза, че има цел да покаже, че със съпруга и децата й са силни, въпреки болестта. „Когато спрях да работя, исках да бъда само съпруга и майка, но той поиска да продължа да пея“, казва канадската звезда, която има трима сина.

Селин е на 12 години, когато се запознава с Рене. Той е на 38 години. Всъщност Рене създава от малкото момиче световно известна звезда. Така те остават заедно дълги години и болестта засили още повече любовта им.

;

Рене Анжелил е роден през 1942 година в Монреал. Майка му е канадка с ливански произход, а баща му сириец. Рене започва кариерата си през 60-те години с групата "Les Baronets". След като групата се разпуска той започва и кариерата си на музекален импресарио. През 1981 година майката на Селин Дион му изпраща запис и той остава пленен от гласа на 12-годишното момиче. От този момент той поема кариерата на певицата и дори в началого ипотекира къщата си, за да продуцира първите й песни.



Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Очаква се оставка на македонския премиер в петък
Очаква се оставка на македонския премиер в петък
По-строги мерки срещу агресия в училищата
По-строги мерки срещу агресия в училищата