НОВИНИ

​Сръбски футболни фенове на Цървена звезда вилняха в Слънчев бряг

Сръбски футболни фенове на Цървена звезда вилняха в Слънчев бряг, нападнаха полицаи и граждани,съобщиха от Апелативната прокуратура в Бургас. Двамата полицаи са пострадали, когато са отишли на мястото с велосипеди. Нанесени са им множество порезни рани. На помощ на полицейските служители са се включили и хора -като трима от тях също са пострадали. Когато напрежението ескалира към мястото се отправят още полицейски служители. Резултатът-задържани са 45 сръбски граждани. Започнали са две досъдебни производства, иззети са видеокамери от района на инцидента.

bnt avatar logo
от Веселин Григоров
18:14, 26.07.2016 (обновена)
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Очевидци на мелето разказаха, че сръбските фенове налитали на бой на всеки срещнат по алеята, а когато пристига полицейски екип извикан от служители на съседните заведения, те нападат и полицаите.Мартин и Лъчезар работят в съседно заведение и първи се притичат на помощ на полицейският екип.

Лъчезар: "Започнаха да се бият с полицаите, след което аз и моя приятел Мартин се притекохме на помощ."

Мартин: "И скачаха на абсолютно всички хора на бой. Работим тука и се подкрепихме един друг."

Лъчезар: "Един от сърбите излезе и удари полицая със тупаница, след което другия удари с палка в главата полицая и полицая изведи пистолета и стреля два пъти във въздуха и те почнаха да бягат."

Втора група от сръбските футболни фенове снощи са потрошили и фоайето на хотел в комплекса и са нанесли побой и са повредили с удари колата на таксиметров шофьор. Очаква се утре прокуратурата да повдигне обвинения на задържаните.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Графитите като социални послания
Графитите като социални послания
21 джихадисти задържани у нас през 2015-а
21 джихадисти задържани у нас през 2015-а