НОВИНИ

Среща на организациите за иновации от Западните Балкани с Мария Габриел

Утре от 9:30 часа в сградата на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) в София ще се проведе среща на лидерите на организациите, отговорни за развитието на иновациите и стартъп екосистемите от региона на Западните Балкани.

bnt avatar logo
от БГНЕС
16:02, 26.01.2020
Чете се за: 00:27 мин.
У нас
среща организациите иновации западните балкани мария габриел

Специален гост на събитието ще бъде еврокомисарят по иновациите, научните изследвания, културата, образованието и младежта Мария Габриел.

Инициатор и организатор на срещата е ИАНМСП в лицето на изпълнителния директор Бойко Таков, а в събитието участие ще вземат още Саша Иванович, държавен секретар на Дирекцията за иновации и инфраструктура към Министерство на науката на Република Черна Гора, Сокол Нано, изпълнителен директор на Агенция за развитие на инвестициите на Република Албания, както и представители на Иновационния фонд на Република Сърбия и Фонда за иновации и технологично развитие на Република Северна Македония. Ще присъстват и представители на Министерство на икономиката и Илия Кръстев, председател на УС на Българката аутсорсинг асоциация.

По време на срещата ще бъдат обсъдени добрите практики за насърчаване на иновациите в региона, както и тенденциите в иновативното и технологичното развитие на България, Сърбия, Северна Македония, Черна Гора и Албания.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
БСК обучи приемни родители за социални работници
БСК обучи приемни родители за социални работници
Черните кутии на украинския самолет остават в Иран
Черните кутии на украинския самолет остават в Иран