НОВИНИ

Сряда започва със слънце, следобед ще има кратки валежи

Днес преди обяд ще е слънчево. След обяд обаче, отново облаците ще се увеличат, но само на отделни места в Източна България и планинските райони ще превали за кратко. Ще духа слаб до умерен западен вятър. Максималните температури ще са между 23 и 28 градуса.

сряда започва слънце следобед кратки валежи
bnt avatar logo
от БНТ
06:38, 22.05.2019
Чете се за: 00:34 мин.
У нас

В планините ще е слънчево, но по-късно отново ще има места с повече облаци и превалявания, като е възможно и да прегърми. Ще духа умерен, по високите и открити части – силен западен вятър. Максималната температура на височина 2000 м ще е около 10 градуса.

Над северозападните райони от Балканите след обяд ще има краткотрайни валежи. Предимно слънчево ще е над останалата част от полуострова.

Слънцето днес ще е в изобилие и надПиренейския полуостров и Франция. Над останалите райони от континента облачността ще е значителна. Около и след обяд в Централна и Източна Европа ще имамного места с краткотрайни валежи и гръмотевични бури. Значителни количества се очакват в югозападната половина на Полша.

У нас утре повече слънце ще има сутринта. Около обяд отново ще започне заоблачване, ще има и превалявания като по-интензивно ще завали вечерта и през нощта срещу петък.

В петък на много места ще има превалявания, временно интензивни и с гръмотевици. През почивните дни валежите ще намалеят, за кратко е възможно да превали само в Североизточна България и планините. Температурите ще се повишат.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кампания за нова сграда на детската клиника и онкохематологията в Пловдив
Кампания за нова сграда на детската клиника и онкохематологията в Пловдив
Чаено парти с кралица Елизабет Втора
Чаено парти с кралица Елизабет Втора