НОВИНИ

Няма влошаване на състоянието на пострадалите при катастрофата край с. Микре

В спешното отделение на болницата в Ловеч вчера са били обслужени 26 пациенти. 10 от тях са хоспитализирани. Най-тежко остава състоянието на жената,която е откарана в отделението по неврохирургия на плевенската болница с тежка черепно-мозъчна травма и ампутация на единия крайник.

bnt avatar logo
от БНТ
07:13, 23.12.2016
Чете се за: 00:38 мин.
У нас

При челен сблъсък между лек автомобил и автобус вчера загинаха трима души, а 26 бяха ранени. Автобусът е превозвал служители на община Лясковец, които отивали на тиймбилдинг. Жертви на инцидента станаха двамата шофьори - жена на 45 години и мъж на 36, както и пътник от автобуса. По първоначални данни катастрофата е причинена от лекия автомобил, който след завой навлязъл в насрещното платно и се ударил челно в идващия рейс.

По думите на д-р Татяна Ганчева, изпълнителен директор на ловешката болница няма влошаване на общото състояние на пациентите. 10 души са хоспитализирани в ловешката болница, а една жена е откарана в отделението по неврохирургия в болницата в Плевен.

Пациентите са прекарали нощта спокойно, в стабилно общо състояние, каза още д-р Ганчева. На един от пациентите се е наложила спешна хирургична интервенция и кръвопреливане, след което е преведен в интензивно отделение. В хирургично отделение са извършени и хирургични обработки на пациентите с тежки наранявания в областта на главата, засягане на скалпа.

В ортопедично отделение се е наложила оперативна дейност във връзка със счупвания на крайници. В неврологичното отделение са двама пациенти - едно момиче с данни за комоцио.

Вижте повече във видеото:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Местни производители нямат достъп до големите вериги магазини
Местни производители нямат достъп до големите вериги магазини
Висенето в социалните мрежи ни прави нещастни
"Висенето" в социалните мрежи ни прави нещастни