НОВИНИ

Станислав Стоянов положи клетва на мястото на Цветан Цветанов

Станислав Стоянов положи клетва като народен представител от парламентарната група на ГЕРБ. Той влиза в парламента от Четвърти избирателен район – Великотърновски, и заема мястото на подалия оставка Цветан Цветанов.

bnt avatar logo
от БГНЕС
10:21, 03.04.2019 (извънредно)
Чете се за: 00:45 мин.
По света

Стоянов е семеен, с едно дете и има икономическо образование. Занимава се със собствен бизнес в рекламата.

На въпрос върху какво ще акцентира в работата си като депутат, той отговори: „Може би върху това, което съм учил и работя – туризъм, икономика. Моите интереси са свързани и с културно-историческото наследство на България“.

Стоянов подчерта, че все още не е разговарял със зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, чието място заема, но увери, че ще положи всички усилия в работата си. „Плашещо е, но ще положа всички усилия, за да оправдая очакванията“, каза още той.

Станислав Стоянов отрече да е имало какъвто и да било натиск, за да се откажат всички, които са били преди него в листата на партията.

;

Депутатът Пламен Нунев пък оглави Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред отново на мястото на Цветанов. На въпрос дали председателят на антикорупционната комисия трябва да се оттегли заради скандала с апартаментите - Нунев заяви, че не може да коментира и допълни, че от ГЕРБ имат морална отговорност и при всяка една такава ситуация вземат правилните решения.

Пламен Нунев, председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред: Приоритетите, кореспондират с приоритетите на правителството - минимизиране на рискове за вътрешна сигурност. На второ място миграционната политика. На следващо място - противодействието на организираната престъпност, тероризма, телефонните измами. Противодействие на битовата и конвенционалната престъпност.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Револвер Лафоше разбуни духовете около смъртта на Ван Гог
​Револвер "Лафоше" разбуни духовете около смъртта на Ван Гог
​Проф. Донка Байкова: Хранителните ни навици рефлектират върху нашето здраве
​Проф. Донка Байкова: Хранителните ни навици рефлектират върху нашето здраве