Успешно премина операцията на актьора Стефан Данаилов, който счупи тазобедрена става преди дни по време на почивката си в Приморско. Екип, ръководен от проф. Андрей Йотов, извърши операцията.

Предвид заболяванията, които има Стефан Давнаилов, са били необходими специални медицински изследвания, за да не се появят усложнения по време на операцията.

След близо 3 часа Данаилов е бил изведен от операционната с нова тазобедрена става.

Проф. Андрей Йотов, ръководител на медицинския екип:Приключи операцията, всичко протече по предварителния план, постави се изкуствена става, гладко мина, не е имало инциденти нито от хирургично естество, нито от анестезиологично.
Д-р Стоил Апостолов, управител на МБАЛ "Бургасмед": Оттук предстои възстановяване, вертикализация на пациента и следоперативния период да мине гладко. След което му предстоят рехабилитационни мероприятия.

Операцията не е извършена при пълна упойка и Стефан Данаилов през цялото време е бил в съзнание. Актьорът се чувствал добре след операцията и дори е разговарял екипа.

Стефан Данаилов е счупил тазобедрена става

Стефан Данаилов е счупил тазобедрена става

Актьорът Стефан Данаилов претърпя инцидент и беше приет в болница в Бургас със счупване на тазобедрената става. Предстои му операция. Инцидентът е ста...