НОВИНИ

Строят ново кръгово кръстовище в Благоевград

Започна строителството на най-новото кръгово кръстовище в Благоевград. То се намира в близост до сградата на полицията и строителния техникум. Движението по булевард „Васил Левски“ в частта му от кръстовището с „Джеймс Баучер“ до улица „Крушево“ е затворено. По останалите транспортни артерии към момента трафикът е нормален и няма задръствания.

bnt avatar logo
от Антония Сукалинска
11:40, 12.07.2016
Чете се за: 00:21 мин.
У нас

Линиите на градския транспорт, преминаващи през булевард „Васил Левски“ са пренасочени по обходни трасета. Булевард „Васил Левски” ще остане затворен за две седмици, след това ще се спре движението в района и ще започне същинската работа по кръговото кръстовище.

По време на ремонтните дейности паркирането по обходните улици е забранено. Автомобилите ще се преместват принудително, а нарушителите ще бъдат глобявани.

Днес отрязаха осем от чинарите по булевард „Васил Левски”. През следващите два месеца ще бъдат отстранени още три дървета, казаха от Общината в Благоевград. Паралелно с работата по новото кръгово кръстовище започна и разширяване на кръстовището при Трето основно училище.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Трибуналът в Хага трябва да отсъди на кого принадлежи Южнокитайско море
Трибуналът в Хага трябва да отсъди на кого принадлежи Южнокитайско море
Бързо производство за уличните стрелци от Пловдив
Бързо производство за уличните стрелци от Пловдив