НОВИНИ

Изграждат се 8 пропускателни пункта за концерта "Сцена под звездите" в София

За 20 поредна година на "Сцена под звездите" Столичната община и Българската национална телевизия канят всички, които искат да посрещнат новата година с някои от най-популярните родни изпълнители. Както винаги, концертът ще е на площад "Княз Александър I" от 22.00 часа и ще се излъчва на живо по БНТ 1 и БНТ 4.

Иво Никодимов
от Иво Никодимов
12:30, 31.12.2018
Чете се за: 00:24 мин.
У нас

Създадена е организацията, изграждат се 8 пропускателни пункта, през които ще преминават желаещите да посрещнат новата година, каза началник "Охранителна полиция" - СДВР комисар Борислав Муеров.

Забранено е внасянето на стъклени бутилки, пиротехнически изделия. Няма да могат да преминат и лица в явно неадекватно състояние и такива, които носят огнестрелни оръжия. За предпочитане е да не се носят чадъри, за да не се случат неприятни инциденти в струпването на събитието.

;

Организирано е движението в новогодишната нощ в столицата, поясни Кристина Лазарова, директор на дирекция "Сигурност в Столична община.

Метрото и част от наземния градски транспорт ще работят през цялата нощ. Ще работи и нощният транспорт, маршрутът му е променен. Няма да бъде по "Цар Освободител", а по бул. "Дондуков", където ще бъде сборната му спирка.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Засилено полицейско присъствие на всички обществени места за Нова година
Засилено полицейско присъствие на всички обществени места за Нова година
МЗ: Данните от Информационната система за ражданията са неточни
МЗ: Данните от Информационната система за ражданията са неточни