Четвъртокурсникът по медицина Стефан Иванов получи стипендията, учредена от семейство Елизар и Лилия Цветкови. Те решиха да дарят 1000 лева, събрани на тяхното сватбено тържество, за да поощрят усилията на студент от Медицинския университет в Пловдив. Освен премията Стефан Иванов получава и двуседмична практика в специализирана болница по неврология в Германия.

Стефан е един от десетте кандидати за стипендията на семейство Цветкови, но е предпочетеният избор заради участието му в международни програми и интензивната му научна дейност.

Елизар Цветков - лекар: Изключително ме впечатли с неговите извънучебни дейности, със стажовете в чужбина с познанията по езици и участието му в научни разработки. По-голямата награда всъщност е възможността да дойде в болницата при нас за две седмици, да може да се докосне до медицината, която правим в Германия, за което той най-много се зарадва. Да бъде все така упорит и смятам, че както е тръгнало в момента, го чака добра кариера.
Пловдивчани дариха парите от сватбата си за стипендия на студент

Пловдивчани дариха парите от сватбата си за стипендия на студент

Семейство от Пловдив дарява пари от сватбата си на студент по медицина. Елизар и Лилия Цветкови ще подпомогнат студент от Медицинския университет в гр...