От 22 до 26 юли Софийският университет „Св. Климент Охридски“ ще бъде домакин на 19-та Международна конференция за качество, надеждност и сигурност на софтуера. Във форума ще участват 250 изследователи, представители на близо 15 държави от цял свят.

© БГНЕС

Научният форум предоставя на инженери от индустрията и учени от академичните среди от цял свят платформа, на която да демонстрират своите последни резултати и най-добрите и ефективни техники за развитие на качествени, сигурни и надеждни системи.

Конференцията е отлична възможност за академичната общност първа да се запознае с областите, които са от решаващо значение за софтуерната индустрия и най-вече с тенденциите в особено актуална област на киберсигурността.

Основните организатори на конференцията са от САЩ, Хонконг, Австрия, Франция, Германия, Австралия, Тайван и Китай.

Конференцията ще даде възможност на българските студенти да се запознаят по-отблизо с най-актуалните софтуерни технологии и да премерят сили в уникално състезание с техни колеги от най-добрите световни университети.

Кои са най-предпочитаните специалности на Софийския университет?

Кои са най-предпочитаните специалности на Софийския университет?

Над 7 100 кандидат-студенти подадоха тази година документи за най-старото ни висше училище Софийския университет. Те се състезават за над 5800 места....