НОВИНИ

Бионсе с невероятно шоу на 50-тия Супербоул (ВИДЕО)

Денвър Бронкос изненадващо спечели 50-ия Супербоул, побеждавайки фаворита Каролина Пантърс с 24:10. Отборът, смятан предварително за аутсайдер, поведе от самото начало на финала на Националната футболна лига (НФЛ) на САЩ и в нито един момент не изоставаше в резултата. Това е първа титла за Бронкос от 17 години и общо трета за тима от Денвър.

bnt avatar logo
от Източник: БТА
11:43, 08.02.2016
Чете се за: 00:56 мин.
Още
бионсе невероятно шоу тия супербоул видео

Групата "Колдплей" поднесе изпълнения на фона на психеделични цветове, а след това Бионсе и Бруно Марс участваха в нещо като хореографски дуел помежду си в рамките на шоуто в паузата между двете полувремена на Супербоул, съобщиха световните информационни агенции.

Това шоу бе чакано с не по-малък интерес от самия Супербоул. Скъсвайки с традицията, свързана с участието на екстравагантни изпълнители в шоуто, изборът на организаторите, смятан от мнозина за противоречив, този път бе паднал върху британската група "Колдплей". Вокалистът й Крис Мартин откри шоуто с изпълнение на един от най-известните хитове на групата "Viva La Vida" върху сцена със сърцевидна форма. След това бандата зарадва феновете с песните си "Paradise" и "Adventure of a Lifetime" на фона на изображения от предишни спектакли с участието на Майкъл Джексън, Уитни Хюстън и Брус Спрингстийн в паузата между двете полувремена на Супербоул.

По-късно на сцената се качи Бруно Марс, чието изпълнение на песента "Uptown Funk" бе посрещнато триумфално от публиката. Най-големите овации обаче бяха Бионсе, която изпълни песента си "Formation". Носителката на "Грами" и Бруно Марс бяха облечени в черно и заедно с танцьорите си сякаш се противопоставяха едни на други по време на спектакъла. Изпълнението бе на фона на видео кадри, които показват наводнения град Ню Орлиънс след минаването на урагана Катрина.

Преди началото на мача американският химн бе изпълнен от ексцентричната певица Лейди Гага, облечена в червен костюм.

След шоуто стана ясно, че Бионсе ще тръгне на световно турне, озаглавено "Formation". То ще започне с концерт 27 април в Маями. Предвижда се певицата да изнесе концерти в Северна Америка и Европа. Турнето ще приключи на 31 юли с шоу в Брюксел.

;
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Блокадите на границата с Гърция продължават
Блокадите на границата с Гърция продължават
Кметът на остров Кос против център за регистрация на мигранти
Кметът на остров Кос против център за регистрация на мигранти